Undvik 4 misstag chefer ofta gör och arbeta smartare med din data

Undvik 4 misstag chefer ofta gör och utnyttja kraften in er data med Excel & Power-verktygen

I den här Fria kursen delar jag med mig av mina erfarenheter av vilka misstag som ofta görs och vilka lösningar som jag ser, för att på bästa sätt utnyttja kraften i verksamhetens data.

Du får lära dig vilka misstag som jag ofta möter i organisationer idag när det gäller att arbeta med sin data, samt hur du kan undvika dem och arbeta mer effektivt.

Vi har begränsat med tid och energi varje dag och detta behöver vi tänka på även när vi arbetar med vår data. Vi behöver inte lägga timmar på manuella moment i Excel varje gång vi ska uppdatera våra vecko- eller månadsrapporter och visualisera dem.

Ta steget och arbeta effektivare med din data & nyckeltal/KPI´er

Börja din utveckling idag och ta steget så att du och ditt Team får en bra uppföljning som stöttar er verksamhet. Målet är ju att din data ska kunna ge dig kontroll, följa upp valda nyckeltal/KPI´er (Key Performance Indicators)

PS. Behöver du en smart uppföljning och sammanställa många Excelfiler just nu och samtidigt få ett smart arbetsflöde näst månad! Då har jag kursen för dig – “Skapa Workflow med Power Query”. Ds