Företagsanpassad distansutbildning i Excel - med lärarledda träffar

Vi skapar en skräddarsydd Excelutbildning för er på distans med lärarledda träffar. Har du personal som arbetar från olika platser i landet? Då är det perfekt med en företagsanspassad distansutbildning i Excel – som tar hänsyn till både era kunskaper och behov och ger konkreta exempel från er vardag.

Ett axplock av våra företagsanpassade Excelutbildningar

addisco_utbildning

Excel Grundkurs

Lär dig grunderna i Excel baserat på dina och ditt teams arbetsuppgifter. Vi hittar de delar i Excel som ni har nytta av i ert arbete. Ni kommer få ny kunskap i Excel,så klart, men också förslag på hur ni kan göra för att förenkla arbetet med utgångspunkt i hur era Excelfiler ser ut.

Läs mer
Företagsanpassad_distansutbildning_excel

Excel för självlärda

Är det mer än 5 år ni gick kurs i Excel eller är ni kanske helt självlärda? Vi går igenom era förkunskaper och era behov, och bygger på med nya kunskaper där kunskapsluckor finns. Allt utifrån era arbetsuppgifter och hur era Excelfiler ser ut.

Läs mer
Addisco | Excelutbildning

Excel med Power

Känner ni till kraften och möjligheterna i Excel-verktygen Power Query och Power Pivot? Hämtar ni varje vecka/månad ut information från olika system, text-filer, csv m fl. och sen sammanställer informationen? Då kan en kurs i Excel med Power vara mycket användbar och hjälpa era att förenkla arbetet med att sammanställa filerna.

Läs mer

Vad tycker våra deltagare som gått Excelkurs på distans?

Stort tack för pedagogisk och nyttig utbildning i går. Jag blev sååå inspirerad att jag gick igång med en projektplan för året och
satt med den hela kvällen 😊. Den går säkert att göra mycket bättre, men den är ett stort lyft från de excelfiler jag gjort tidigare.

Jeanette på Lundbeck

Ett urval av företag vi samarbetar med