Excelkurser på distans - med lärarledda träffar

Vill du se potentialen i Excel med er företagsdata?

Då ska ni välja en företagsanpassat kurs i Excel för er.
Vi skapar företagsanpassade Excelkurser för er på plats eller på distans med lärarledda träffar. Har du personal som arbetar från olika platser i landet? Då är det perfekt med en företagsanspassad distansutbildning i Excel – som tar hänsyn till både era kunskaper och behov och ger konkreta exempel från er vardag.

Läs mer om våra öppna och företagsanpassade Excelkurser

Läs mer om våra olika Excelkurser som vi genomför både som företagsanpassad och som öppen utbildning med kursstart under våren 2022.

Excelkurs_grund

EXCELKURS GRUND

Excel är ett kraftfullt program med många möjligheter. Det är inte bara siffror och matte som många tror. Du kan arbeta med listor, tabeller eller varför inte visualisera din planering över tid. Detta och mycket mer får du lära dig i denna kurs.

Reservera din kursplats till den 21 april (+ 2 kursträffar)

Läs mer
Företagsanpassad_distansutbildning_excel

EXCELKURS FÖR SJÄLVLÄRDA

Är det mer än 5 år du gick kurs i Excel eller är du självlärd? Då är denna kurs perfekt för dig. Du får allra bästa tipsen & funktioner som många självlärda ofta missar.  Du kommer få många aha-upplevelser och tänka – “Varför har jag inte gått den här kursen innan”?

Reservera din kursplats till den 17 maj (+ 2 kursträffar)

Läs mer
Addisco | Excelutbildning

EXCELKURS MED POWER

Är du en avancerad användare av Excel? Känner du till kraften och möjligheterna i Excel-verktygen Power Query och Power Pivot? Om du arbetar mycket med data och listor, exporterar från system eller arbeta med Excelfiler som ska sammanställas. Då är detta kursen för dig!

Reservera din kursplats till den 16 juni (+ 3 kursträffar)

Läs mer

Vad tycker våra deltagare som gått Excelkurs på distans?

Stort tack för pedagogisk och nyttig utbildning i går. Jag blev sååå inspirerad att jag gick igång med en projektplan för året och
satt med den hela kvällen 😊. Den går säkert att göra mycket bättre, men den är ett stort lyft från de excelfiler jag gjort tidigare.

Jeanette på Lundbeck

Ett urval av företag vi samarbetar med