VIP 1:1 – WORKFLOW

Data kan hjälpa dig att närma dig sanningen. Genom att samla in, analysera och visualisera data kan du skapa en bild av verkligheten som är mer sanningsenlig än vad du kan göra med bara dina egna observationer.

När du blir medveten ser du nya perspektiv som gör att du växer. Detta bidrar till att tar du bättre beslut som kommer ge mångfaldigt bättre resultat.

Hoppas du blir inspirerad och ser fördelarna med VIP 1:1 Workflow och vill ansöka om din plats och jobba tillsammans med mig!

Allt gott,
Annica Larsson, Addisco


Skapa effektiva arbetsflöde med data och få dagliga insikter!

Önskan är att våra system alltid ger oss den samlande visuella bilden, men oftast är det inte så enkelt. Vi har data från flera olika datakällor och behöver sammanställa dessa på ett effektivt sätt så vi kan bli mer medvetna, ta bättre beslut och som ger ett bättre resultat.

Med VIP 1:1 WORKFLOW lär du dig hur du kan ta vara på kraften i data och visualisera den antingen för dig själv eller för dina kollegor på ett automatiserat och strukturerat sätt. Alla lösningar vi arbetar med är utan programmering och standardfunktionalitet inom Microsoft 365 och de olika Power Verktygen, t ex Power BI, Power Query, Power Pivot.

Vill du kunna skapa unika arbetsflöde och utnyttja potentialen som finns i din data?

Tillsammans identifierar vi och bygger ett arbetsflöde som blir enkelt för dig att använda i ditt dagliga arbete. Vidare ska informationen kunna distribueras till kollegor samt enkelt uppdateras med nya data vid kommande perioder. Målet är sammanställa den viktigaste informationen för dig på ett ställe för en samlad överblick. Resultatet – du (eller dina kollegor) får kontroll samt ger er insikter om och när ni behöver agera.

VIP 1:1 WORKFLOW | PROCESSEN

Projektet delas in i nedan fyra steg för att kunna identifiera behovet och vilka förutsättningar som finns, så att vi hittar bästa vägen för att nå det önskade slutresultatet.

VI SKAPAR TILLSAMMANS

Vi gör det här tillsammans!

En unik VIP 1:1 Workflow-plan framtagen tillsammans med er skapar momentum och leder oss igenom hela processen och bidrar med fokus på var vi är och vårt nästa steg i processen.

Ni är experter på er data och en verksamhet och jag bidrar med struktur, frågeställningar och lösningsförslag för att nå ert önskade resultat.

VIP COMMUNITY & REFERENSBIBLIOTEK

Du får tillgång till en Community & ett Referensbibliotek som endast mina VIP-klienter har access till. Här samlas allt från inspiration, frågeställningar och samt hur data kan presenteras på ett tydligt sätt baserat på syftet med visualiseringen.

Här kan du också ställa frågor och vi kan hjälpa varandra att se nya perspektiv och alternativa lösningar för att hantera, presentera och distribuera allt för att inspirera varandra till att utvecklas vidare och bli lite bättre varje dag.

VIP Community kommer ständigt att utvecklas vidare baserat på nya perspektiv som kan inspirera dig framåt och att utveckla ditt eller dina olika arbetsflöden. Som vi vet är omvärlden föränderlig vilket ställer stora krav på att enkelt ställa om baserat på nya krav från verksamheten.

VILL DU JOBBA MED MIG?

Inom konceptet VIP 1:1 Workflow har jag begränsat antal projektplatser varje år, eftersom jag arbetar fokuserat och exklusivt med bara ett fåtal företag/organisationer.

Vill du arbeta med mig inom VIP 1:1 Workflow och förenkla dina arbetsflöden som bidrar till framsteg i din verksamhet? Ansök om din projektplats idag genom att klicka på knappen nedan.

ANSÖK TILL VIP 1:1 WORKFLOW →

VAD SÄGER MINA VIP-KLIENTER?

Arbetar just nu med uppdatera med referenscase från VIP klienter. Mer info kommer inom kort.
Är du intresserad att vet mer redan nu? Mejla Annica på annica@addisco.se för mer info.

Vi tror VIP 1:1 Workflow passar bäst för dig som är:

VD/ÄGARE och vill få snabb info om viktiga nyckeltal
  • Du känner dig redo att ta nästa steg och använda din data på ett effektivt sätt
  • Du älskar ditt jobb och tror att data kan hjälpa dig utveckla bolaget
  • Du arbetar med Microsoft 365, Teams & kanske även Power BI
  • Du tar med dig jobbet hem för du har inte full kontroll
  • Du vet att du har massor av data i dina system som kan ge dig dagliga insikter men du vet inte var du ska börja
  • Du känner dig redo att ta nästa steg och använda din data på ett effektivt sätt
  • Du vill arbeta proaktivt och använda data för dina beslut och driva dagliga processer.
  • Du vill känna lugn och ha bättre kontroll
  • Vill ha en ”data-business-mentor” och där vi går på djupet med: Vilken data och vilka visualiseringar kan ge dig insikter och som driver dagliga beslut?
CFO/Chef som önskar effektivisera sitt arbete gällande rapportering
  • Du känner stress över att inte hinna leverera rapporter i tid
  • Du ser fördelarna av att automatisera och slippa trycka på tangenterna för att sammanställa information varje period
  • Du vill kunna dela med dig av data till medarbetare på effektivt och automatiserat sätt
  • Du arbetar med Microsoft 365, Teams & kanske även Power BI
  • Du försöker få ut data men du får ingen struktur och nästa gång så är det samma procedur med manuella moment
  • Du vill utvecklas själv vidare
  • Du vill arbeta proaktivt och ligga steget före – innan kollegorna frågar

Fri kurs - Undvik 4 misstag som chefer ofta gör & utnyttja kraften i din data

VILL DU VETA MER?

Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev för mer information.